Журі конкурсу "Місіс Україна світ" оцінили красуню з Дніпра.

Про це повідомляється в сюжеті "11 каналу".

В Україні пройшов конкурс краси "Mrs. Ukraine World". Дніпро і область на цьому конкурсі представляла Анна Демішева, її нагородили титулом "Mrs. Beauty". Варто зауважити, що в цьому конкурсі брали участь жінки у віці від тридцяти до п'ятдесяти років, успішні у всіх сферах життя.

Анна Демішева щаслива мама двох хлопчиків, бізнесвумен, дизайнер, спортсменка, співвласниця дитячої художньої школи та ведуча "11 телеканалу".

До початку конкурсу дівчина нікому не говорила про свою участь. Тому що сумнівалася в правильності рішення і власному успіху. Подолати власні страхи і додати впевненості в собі допоміг саме медійний досвід.


"Я вважаю, що це, мабуть, найбільший внесок: не боятися камер, не боятися глядача, не боятися відверто говорити про себе. І взагалі, коли я прийшла в медіа, була одна мета, яку я потроху вже долаю — бути природною", - розповіла Ганна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі проведуть конкурс на кращу пару молодят.

Як повідомляв портал Знай.ua, найкрасивішою дівчиною Всесвіту стала 26-річна запоріжанка: красуні одягли заповітну корону. 26-річна Анастасія Субота на конкурсі краси "Міс Україна Всесвіт 2019"представляла Запоріжжі.

Також портал Знай.ua писав, що зібрана підбірка порад від учасниць проекту "Топ-модель по-українськи".