У Дніпрі пройде акція проти використання тварин під час виступів у цирках.

Про це стало відомо на сторінці заходу на Facebook.

2 листопада в Дніпро приїжджає скандально відомий цирк братів Гертнеров. Варто відзначити, що він заборонений у багатьох країнах Європи, але незважаючи на це, він продовжує існувати.

Цирк братів Гертнер родом з Німеччини і він був замішаний в безлічі різних скандалів. В основному вони стосувалися того, що працівники цирку жорстоко поводяться з тваринами, які беруть участь у виставах.


Брати Гертнеры - найбільш відомі в Європі дресирувальники слонів, і "славляться" вони своєю неймовірною жорсткістю до цих тварин. На них часто можна побачити величезні синці, гематоми, гнилі рани. Щоб вони були слухняними їх можуть тижнями морити голодом і залишати без води. Також варто підкреслити, що за це їх вже неодноразово штрафували, але це ніяк не вплинуло на їх роботу.

Активісти з громадської організації UAnimals організували акцію протесту “Цирк без тварин”, яка пройде в Дніпрі 2 листопада о 15:00 біля будівлі Дніпровського державного цирку на вулиці Січеславска Набережна, 33. Для участі в акції запрошують усіх небайдужих.

Нагадуємо, що використання тварин у цирках вже заборонено в деякий містах України. Так, на початку жовтня таке рішення ухвалила міська рада Львова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , в 2016 році 147 тигрів були вивезені зі скандального "Храму тигрів" в Тайланді у провінції Канчанабурі.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві та ще 23 містах України пройшов Марш на захист тварин.