У Дніпрі, 30 жовтня на вулиці Артеківській загорілося приміщення, в цей момент в будівлі знаходився чоловік. Він спробував вибратися з приміщення, але це йому вдалося не відразу, тому він значно обгорів, передає Інформатор.


Постраждалий кричав від болю, поки чекав медиків. Через кілька хвилин на місце події прибула карета швидкої допомоги. Медики надали йому першу допомогу і терміново госпіталізували в опікове відділення міської лікарні №2.


Варто відзначити, що пожежа спалахнула в господарській будівлі. Займання гасили дві пожежні частини. На даний момент правоохоронці з'ясовують причини займання.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що вибух, в результаті якого загинули двоє чоловіків і поранена дівчина, показали з іншого ракурсу.

Як повідомляв портал Знай.ua , в окупованому Донецьку невідомі підірвали базову станцію мобільного оператора "Фенікс". Окупаційна влада вже назвала інцидент диверсією, натякаючи на спецслужби України.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві на Троєщині підірвали гранату.