У Дніпрі трамваї тимчасово змінять свій маршрут.

Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

У четвер, 31 жовтня в Дніпрі зміниться графік руху електротранспорту. Так, після 23:00 буде обмежено рух трамваїв по вулиці Чернишевського в напрямку вокзалу. В результаті трамваї №5 і №7 будуть їхати до вулиці Виконкомівської.

Останнє відправлення електротранспорту з кінцевих зупинок без зазначених змін:

Трамвай №5: від ж/м Західний – 21:43, від Транспортного університету – 22:25.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Трамвай №7: від Залізничного вокзалу – 22:13, від Транспортного університету – 22:40.

Такі зміни пов'язані з ремонтними роботами на вулиці Чернишевського біля Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.

Місцева влада приносять свої вибачення за тимчасові незручності і просять поставитися до цього з розумінням. А також поросят звернути увагу на ці зміни при плануванні свого графіка, щоб уникнути неприємних ситуацій.

Нагадаємо, що у місті Лева з'явилася нова петиція з вимогою надати стабільні графіки курсування громадського транспорту після 23:00.

Як повідомляв портал Знай.uа , в громадському транспорті Львова будуть спостерігати за пасажирами

Також Знай.uа писав про те, що в Австрії вирішили платити за користивання громадським транспортом.