У Дніпрі врятували молоду жінку з палаючого підвалу.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 30 жовтня, приблизно о 22:30 сталася пожежа в підвалі нежитлового приміщення на проспекті Олександра Поля, 92а. В цей час всередині будівлі перебувала 34-річна жінка.

На місце пригоди оперативно прибув наряд рятувальників ДСНС, вони локалізували загоряння і ліквідували його о 23:05.


У боротьбі з вогнем брали участь чотири рятувальника 5-ї пожежнорятувальної частини. Їм вдалося не лише загасити вогонь, але і врятувати з підвалу жінку, яка виявилася полоні стихії.

Як виявилося 34-річна потерпіла — бездомна, яка була в підвалі не одна. Коли почалася пожежа, вона зуміла вивести на повітря кількох людей, що знаходилися всередині. Жінку передали співробітникам швидкої допомоги, її госпіталізували її в міську лікарню. За словами медиків, на даний момент її життю та здоров'ю нічого не загрожує.


Варто відзначити, що площа загоряння склала всього 10 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно на Львівському стадіоні "Україна" у 11-му турі української Прем'єр-ліги провели дербі команди "Карпати" та ФК "Львів" під час матчу могла статися з вини вболівальників пожежа. Фанати клубу "Карпати" влаштували безлади на стадіоні і почали підривати петарди.

Як повідомляв раніше Знай.uа , підлили масла у вогонь: потужний вибух прогримів на заводі під Рівним, деталі і кадри ПП

Також Знай.uа писав про те, що багатоповерхівка горить, а рятувальники стоять: в Києві водії перекрили дорогу, відео