У Дніпрі будуть вестися роботи з утилізації сміття, для цього створений спеціальний реєстр звалищ.

Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

У Дніпрі працівники комунальних служб вже вивезли 5500 тонн сміття зі звалищ по всьому місту. Зараз на багатьох житлових масивах ведуться роботи по очищенню від сміття. Незважаючи на те, що вже очистили досить велику територію прибирати сміття в зонах зелених насаджень вкрай важко, все тому що техніка туди просто не може проїхати.


"Більшість стихійних звалищ вже ліквідовані, а на тих, які залишилися, роботи завершуються. Але, на жаль, на місці вивезеного сміття з'являється новий — і проблема повторюється знову і знову. Все, що ми можемо зробити, — прибрати", — розповіла начальник відділу поводження з відходами департаменту екологічної політики Дніпровського міськради Ганна Демиденко.


Місцеві екологи впевнені, що поява стихійних звалищ у місті не тільки вина місцевих жителів. Адже деякі підприємства, щоб не платити за утилізацію відходів, вивозять сміття на найближчий смітник.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.іа мережі виклали фото брудної води у Львові

Також Знай.uа розповідав, що активні львів'яни засуджують дії "Муніципальної варти" міста.

Нагадаємо, Знай.uа писав про те, що у Садового поставили хрест на надіях львів'ян.