У Дніпрі прогримів вибух на складах олійноекстракційного заводу.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Дніпропетровській області.

Увечері, 28 жовтня на території олійноекстракційного заводу прогримів гучний вибух. У внаслідок цього загорівся склад, де зберігався соняшниковий шрот. Рятувальникам ДСНС вдалося оперативно загасити вогонь, на щастя обійшлося без потерпілих.


Вогонь знищив складське приміщення, у якому зберігався соняшниковий шрот. Повністю згоріло все, що було всередині будівлі, дах, а також частково пожежа зруйнувала стіни.


Правоохоронці розповіли, що попередньо загоряння відбулося через порушення правил безпеки. Зараз правоохоронці області встановлюють усі обставини. За фактом вибуху почали розслідування за частиною 1 статті 272 Кримінального Кодексу України "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що вибух, в результаті якого загинули двоє чоловіків і поранена дівчина, показали з іншого ракурсу.

Як повідомляв портал Знай.ua , в окупованому Донецьку невідомі підірвали базову станцію мобільного оператора "Фенікс". Окупаційна влада вже назвала інцидент диверсією, натякаючи на спецслужби України.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві на Троєщині підірвали гранату.