Найближчs кілька днів у Дніпрі будуть сильні тумани. Тому всім учасникам дорожнього руху необхідно бути вкрай обережними, щоб уникнути проблем.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС України в Дніпропетровській області.

Найближчі три дні в Дніпрі оголосили про небезпечне метеорологічне явище. Xthtp туман очікується погана видимість, близько 200-400 м.


Синоптики 28 жовтня прогнозують ясну погоду, без істотних опадів. По місту та місцями по області туман. Вітер західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі від +5 до +10, вдень від +12 до +17; по місту вночі від +6 до +8, вдень від +15 до +17.

29 жовтня очікується ясна погода, місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі від +5 до +10, вдень від +10 до +15.

30 жовтня мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний зі швидкістю 7-12 м/с, вдень місцями пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі від +1 до +6, вдень від +6 до +11.

Нагадаємо, раніше прогноз погоди в Києві на початок тижня: природа влаштує жителям і гостям столиці "американські гірки".

Також Знай.ua писав погоду на початок тижня: холодна осінь витіснить туман, що чекає українців.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Портал Знай.иа повідомляв про забруднення повітря в Україні: з'явилася офіційна інформація, що важливо для життя кожної.