Стало відомо, що у вагоні для ув'язнених сталася ЧП. Один із засуджених намагався втекти і напав на військовослужбовця Нацгвардії.

Злочинець вистрілив у солдата. В результаті, хлопець загинув. Про це повідомляє заступник голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, це сталося вночі у п'ятницю, 25 жовтня. Поїзд прямував по Дніпропетровський області, коли ув'язнений на довічний термін Дмитро Бевзюк вирішив втекти і напав на 20-річного солдата Нацгвардії. Він відібрав у нього зброю і застрелив. У результаете смертельного поранення хлопець загинув. Вбивці втекти все-таки не вдалося.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"В той же час злочинний світ використовують всі свої "безмежні" можливості впливу на прийняття Верховною Радою України законопроекту про скасування дії статті 391 КК України (Злісна непокора вимогам адміністрації виправної установи). На мою думку, якщо цей законопроект буде підтриманий народними депутатами, злодії отримають ще одну "перемогу", а на місці працівників пенітенціарної системи збирав свої речі і йшов би додому, вас ці звірі будуть вбивати і катувати, і захистити вас буде неможливо", — написав Аброськін.

Нагадаємо, що колишній політв'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов розповів про своє ставлення до президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишньому співробітнику спецпідрозділу "Беркут" Сергію Тамтуре, якого звинувачують у розстрілах під час Евромайдана, пом'якшили запобіжний захід.

Також портал Знай.ua писав, що відомий борець за права уйгурського меншини Китаю, який був засуджений до довічного ув'язнення, став лауреатом премії імені Сахарова "За свободу думки" 2019.