Скульптуру дніпровського майстра показали на одній з найбільших міжнародних виставок в Сіднеї.

Про це повідомляє Інформатор.

Дніпровський художник Єгор Зігура презентував скульптуру на міжнародній виставці Sculpture by the Sea в Сіднеї. Варто відзначити, що він став першим українським скульптором, який представив свої роботи на цій виставці.


Єгор Зігура представив в Сіднеї скульптури Kore & Colossus Awakening. Раніше ці скульптури вже представляли на виставці Bifronte у Франції, Tokyo International Art Fair у Японії і Art Marbella в Іспанії.
Що цікаво, виставка Sculpture by the Sea є однією з найбільших у світі. Скульптури розташовані на узбережжі Тихого океану протяжністю 2 км


Брати Єгор та Микита Зігура - сучасні скульптори, автори інсталяцій і арт-об'єктів. Обидва закінчили Національну академію образотворчого мистецтва і архітектури на відділенні скульптури.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Мона Ліза зникне? З кращим шедевром Да Вінчі сталося непоправне, світ втрачає Джоконду.

Як повідомляв раніше Знай.uа, франківськ повернеться в Льодовиковий період: українцям влаштують потужне шоу в серці Прикарпаття.

Також Знай.uа писав про те, що чотиринога жінка "зламала мозок" сотням людей: ненароджений сіамський близнюк або дивний набір органів.