У аеропорту Харкова прикордонники затримали чоловіка, який перебуває у розшуку на території України. Його підозрюють у скоєнні злочинів, відповідальність за які передбачена за ст. 191 «Привласнення, розтрата майна обласне заволодіння службовим становищем» і ст. 366 «Службове підроблення» Кримінального кодексу України. Як передає Інформатор, затриманий - заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

Як повідомлялося раніше, у вересні, коли у міській раді Дніпра проводилися обшуки через підозри у корупції при ремонті Нового Мосту, Лисенко перебував у робочій поїздці в Анкарі.

Йому вручили заочну підозру по двом злочинам, одне з яких стосується ремонту Нового мосту, друге - паспортизації вулиць Дніпра.

Раніше у місцевій прокуратурі повідомляли, що не знають, де знаходиться Лисенко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, "Укрзалізниця" підсунула дніпрянам величезну свиню.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дніпро перетворюється на Венецію, потоки води збивають городян з ніг.

Також портал Знай.ua писав, під Дніпром затримали серійного грабіжника.