На Дніпропетровщині правоохоронці затримали серійного грабіжника. Його жертвами стали кілька місцевих жителів.

Про це повідомляє інформаційний портал "dnepr.info".

В Марганці Дніпропетровської області чоловік знайомився зі своїми жертвами і пропонував випити, а коли вони втрачали пильність він крав їх цінні речі. Якщо ж хитрістю забрати цінності не вдавалося він застосував грубу силу і відбирав все цінне. Як правило, злодій звертав увагу на гаманці кредитні картки та мобільні телефони. Також зловмисник відбирав документи потерпілих.

Правоохоронці розповіли, що від рук цього злодія постраждало троє чоловіків і одна жінка. Завдяки їх показаннями поліцейські змогли розшукати злодія і зловити його. Все награбоване правоохоронці повернули власникам, за винятком грошей, які злочинець встиг зняти з карт.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Наразі, зловмиснику пред'явлено обвинувачення за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За це передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одеси: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа в спальному районі Києва стався вибух: відео і перші подробиці.

Знай.uа писав, Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати: "У Крим на танках".