У Дніпрі на маршрути вийшли величезні і місткі автобуси.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі на 43 маршрут вийшли величезні автобуси, цей маршрут слідує від житлового масиву Північний до Нового центру.


Варто відзначити, що з початку жовтня в Дніпрі почали курсувати 30 нових автобусів великого класу. Це пов'язано з тим, що у місті планують позбутися від малогабаритних маршрутних таксі, їх планують замінити на великі автобуси. Це допоможе перевозити за один раз більшу кількість пасажирів.


На даний момент в Дніпрі позбавилися від 60 автобусів малої місткості. Від цих маршрутних таксі позбавлялися не тільки за характеристиками технічного стану, але і за кількістю скарг від містян.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що жителі району львівської Дубляни обурені тим, що вранці виїхати до центру практично нереально через черги на маршрутки.

Також портал писав, що вишикувалися як за ковбасою: запорожців маринують у чергах на маршрутки - це пекло

Знай.иа інформував, що долітався: у Львові переповнена маршрутка "роззулась" посеред дороги, кадри за крок до катастрофи