Будівництво бажаного метрополітену у Дніпрі опинилося "у підвішеному стані", через те, що його зведення приносило містянам масу незручностей.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпроград".

Пильні містяни помітили, що у Дніпрі почали активно демонтувати обладнання та засипати котловани на будмайданчиках метрополітену.

Будівництво метро

Відомо, що нову гілку метро обіцяли побудувати до 2021 року, про це також свідчив банер на будівництві. Але, нещодавно напис з обіцяним роком завершення зник із плакатів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Колишній секретар Дніпровської міської ради В'ячеслав Мішалов звертав увагу у своєму відеоблозі на те, що будівельники мали збудувати три нові станції за п'ять років, починаючи з 2016-го. За три роки будівельники виконали лише 1% запланованих робіт, хоча на цьому етапі уже мало б бути збудовано 60%.

Нагадаємо, що на станції метро в Буенос-Айресі, столиці Аргентини, жінка впала на рейки поїзда. Відповідне відео опублікували місцеві ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі з'явилися тролейбуси, в яких можна зарядити телефон.

Також портал Знай.ua писав, у Києві тролейбусна зупинка "втекла" з Майдану Незалежності.