У Дніпрі жінка рятуючи собаку сама попала в смертельну пастку.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у колодязь впала жінка. На місце події прибув наряд поліції, рятувальників і бригада швидкої допомоги.

Рятувальники встановили, що 36-річна жінка вже близько 30 хвилин знаходиться в криниці. Як виявилося жінка рятувала собаку, яка провалилась в колодязь. Але жінці вибратися самостійно не вдалося, тому довелося вдатися до допомоги рятувальників.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спочатку з колодязя витягли тварину, а потім вже за допомогою мотузки звільнили і жінку. На щастя жінка не отримала жодних травм, тому послуги медиків їй не знадобилися. В результаті події пес також не постраждав.

Як повідомляв Знай.ua , дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.ua писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в Китаї сталася цікава історія.