В Дніпрі дитина систематично тероризує містян, вона влаштовує "обстріл" по перехожих.

Про це повідомив дніпрянин В'ячеслав Волівач в соціальній мережі.

У Дніпрі маленький шибайголова на вулиці Покровській 4в, влаштував обстріл по перехожих. В роботу у малюка йде все, що попадеться під руку, це можуть бути яйця, яблука або ж інші продукти.

Дніпрянин В'ячеслав Волівач попередив містян про цю дитину, і закликав бути пильними. Адже вам на голову з дев'ятого поверху може прилетіти яблуко або ж яйце.

"Місцеві бабусі зайняли позицію під сусіднім балконом і тихенько спостерігали (потрібно було їм підказати, щоб ставки ставили, а то дивитися зовсім скоро стане нудно)", - написав дніпрянин.


Також дніпрянин зазначив, що подібне в їхньому дворі трапляється не вперше. Хлопчик систематично "обстрілює" перехожих продуктами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Але цей випадок став останньою краплею і на місце події викликали наряд поліції. Місцеві жителі сподіваються, що це допоможе вплинути на дитину і він більше не буде обстрілювати перехожих продуктами.

Нагадаємо, в Дніпрі маршрутник обізвав школяра, пред'явив учнівський квиток, нищебродом".

Як повідомляв портал Знай.ua , більше сотні життів "врятували" школярі в Рівному.

Також портал Знай.ua писав, що перша леді України Олена Зеленська відвідала середню школу №49 в Ризі і поділилася своїми враженнями.