На Дніпропетровщині оселився один з найнебезпечніших хижаків. Його поява тут викликала масу суперечок, адже це зовсім незвична місцевість для його місця проживання

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

На Дніпропетровщині заговорили про появу азіатських шакалів. Дмитро Кулібаба розповів, що в області вже помітили появу семи особин цих хижаків.

Варто відзначити, що шакали є одними з найнебезпечніших хижаків сімейства псових. Незважаючи на їх невеликі габарити, коли вони збираються в зграю, вони стають практично непереможними і дуже небезпечними.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В середньому тривалість життя шакалів 12-15 років. Їх можна легко розпізнати по голосу, який не поступається вовчому, але виють вони частіше, ніж їх родичі.

Якщо шакали з'являються недалеко від людей, то вони дуже страждають від них. Все тому, що вони псують сад. У літній час вони можуть поїдати виноград, дині або ж кавуни. Зловити або ж убити шакала вкрай важко, адже цей хижак дуже хитрий.

Головна небезпека цих хижаків в тому, що вони можуть переносити особливо небезпечні захворювання для людини.

Нагадаємо, раніше думає без мозку і ділиться на 720 підлоги: вчені показали мерзенне тварина, яким немає пояснення.

Також Знай.ua писав, що у Львові померла "мати" 50 котів: куди подіти осиротілих пухнастиків.

Портал Знай.ua повідомляв, що оприлюднено фото самого рідкісного моменту в дикій природі за 2019 рік: "Це життя".