У Дніпрі незабаром зникнуть маршрутки, їх будуть поступово замінювати на автобуси великого класу.

Про це повідомляє інформаційний портал "49000.com.ua".

З початку жовтня у Дніпрі почали курсувати 30 нових автобусів великого класу. Це пов'язано з тим, що у місті планують позбутися від малогабаритних маршрутних таксі, їх планують замінити на великі автобуси. Це допоможе перевозити за один раз більшу кількість пасажирів.

Маршрутки


В Департаменті транспорту і транспортної інфраструктури розповіли, що на початку листопада в місті знову поповниться кількість автобусів великого класу.

На даний момент у Дніпрі позбулися від 60 автобусів малої місткості. Від цих маршрутних таксі позбувалися не тільки за технічним станом, а й за кількістю скарг від містян.

Нагадаємо, що мешканці львівського району Дубляни обурені тим, що зранку виїхати до центру практично нереально через черги на маршрутки.

Також портал писав, що вишикувалися як за ковбасою: запоріжців маринують у чергах на маршрутки, - це пекло

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал Знай.ua інформував, що долітався: у Львові переповнена маршрутка "роззулась" посеред дороги, кадри за крок до катастрофи