Цієї суботи, 19 жовтня на каналі "1+1", о 18:30 проти суддів шоу "Розсміши коміка" позмагається команда з Дніпра, яка спробує заробити гроші на ляльковий театр "Ін".

Про це повідомляє прес-служба 1+1.

До складу цієї команди увійшли і зірки Студії "Квартал 95", серед них: Олександр Пікалов, тріо Валерія Товстолес, Аліна Кошарна і Катерина Воронова, Влад Галицький, дует Володимир Мартинець і Ілля Бартуаль, а також актори "Жіночого Кварталу" Володимир Шумко і Валентин Міхієнко.


Автор і актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов розповів, що виступить у популярному форматі "прожарка". Пікалов буде читати жарти з листа, щоб не дивитися в очі своїм колегам — Юрію Ткачу та Євгену Кошовому.

"Щоб стати ведучим "Ліги Сміху" Євгену Кошовому довелося дуже довго, плідно і завзято нічого не робити", — пожартував Пікалов.

Скільки ж вдалося виграти акторові у шоу "Розсміши коміка" поки що невідомо. Це можна дізнатися в ефірі "1+1" 19 жовтня.

Напомним, ранее сообщалось, что двойник Зеленского из "Квартала 95" отмечает день рождения что пожелали украинцы "клона президента".

Как сообщал портал "Знай.uа" Кто заменит Зеленского: Кошевой с Квартал 95 назвал фамилию.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Также "Знай.uа" писал, что Квартал 95 нашел неожиданную замену Зеленскому: уйдет навсегда.