У Дніпрі останнім часом стало все більше і більше пограбувань, тому дніпровські правоохоронці розповіли містянам, як вберегти себе і своє майно від зловмисників.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

Якщо ви повертаєтеся додому пізно ввечері, то намагайтеся йти по добре освітленій вулиці або ж там, де є люди або транспорт. Якщо до вас хтось наближається і вам здалося це підозрілим, то краще перейти на іншу сторону. Це допоможе вберегтися від раптового нападу.


Якщо ви також пізно гуляєте або йдете додому з роботи краще не надягати ніяких прикрас, щоб не привертати увагу злодіїв. Щоб уберегти свої гроші і документи носіть сумку на плечі і притисніть до тіла.
Коли сідаєте в таксі обов'язково зверніть увагу на номерний знак. А також краще не показувати водієві, що у вас при собі є кругленька сума грошей.

Коли повертаєтеся додому пізно попросіть когось із рідних чи знайомих зустріти вас. Коли ж ви стали жертвою грабіжника, то обов'язково запам'ятайте його зовнішність або якісь відмінні риси, родимки, кулони, тату, і негайно телефонуйте в поліцію. Чим швидше ви повідомите в поліцію, тим більше ймовірності, що зловмисника спіймають.

За даними Знай.uа , Руслана Писанка розкрила подробиці дикого нападу на київському вокзалі.

Як передавав Знай.uа на день міста в Запоріжжі автозлодії встановили нечуваний "рекорд".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, Знай.uа писав про те, що франківчан тероризують знахабнілі квартирні злодії.