Два роки тому в центрі Харкова сталася ДТП за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. 20-річна дівчина на Lexus намагалася проскочити перехрестя, а бізнесмен на Volkswagen Touareg поспішив рушити з місця. В результаті зіткнення автомобіль дівчата вилетів на тротуар. Шість осіб загинуло. Винуватці ДТП отримали по 10 років за ґратами. Багато заявляли, що Зайцева знаходиться в "віп-в'язниці"

Видання "УНІАН" покаже, як насправді відбуває покарання винуватиця ДТП.

Зайцева знаходиться в Покровському виправному центрі №79 у Дніпропетровській області. Начальник виправного центру Інна Мицюк розповіла, що вибору у засудженої не було. Так як в Україні всього кілька жіночих колоній, а виправний центр тільки один. У ньому відбувають покарання засуджені за перший злочин, які були скоєні з необережності або за умисні легкі правопорушення.

Умови кардинально відрізняються від тюремних. Дозволено вільне переміщення по території і навіть їздити в магазини. Крім того можна телефони та інтернет.

Однак це стосується тих, кого засудили до обмеження волі. А Зайцеву позбавили волі, вона може гуляти в невеликому дворику, який огороджений парканом з колючим дротом, а телефон може отримати тільки в черговій частині.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

З Зайцевої відбувають покарання ще три жінки. У них схожі історії: сіли за кермо в стані алкогольного сп'яніння, збили людей.

Сама Зайцева від розмови з журналістами відмовилася, проте подивитися як вона живе все ж вдалося.

Варто відзначити, що місце відбування покарання швидше схоже на гуртожиток. Кімната розрахована на 7 осіб, але живуть там тільки 4. Стіни пофарбовані у світлий бежевий колір. Порядок в кімнаті ідеальний.

Крім спалень є ще кілька кімнат. В одній навіть знаходиться плоский телевізор середнього розміру і два обідні столи. Засуджені можуть відмовитися від харчування в їдальні, повноцінний обід приготувати немає можливості однак запарити вівсянку, розігріти сосиски в мікрохвильовці реально.

Таким чином харчуються 12 засуджених, в тому числі і Зайцева. Продукти можуть надсилати родичі або ж можна викликати кур'єра.

Нагадуємо, що вчора в Дніпропетровську водій легковика “ВАЗ” втратив управління і врізався в ліхтарний стовп.

Як повідомляв портал Знай.ua , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.ua писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.