8 жовтня в Дніпрі народилася чудова дівчинка. Проте у дитини серйозні проблеми зі здоров'ям. Вона з'явилася на світ на 7-му місяці з захворюванням дихальних шляхів. Мати дівчинки офіційно від неї відмовилася і тепер її життя в наших з вами руках.

Про це передає Інформатор посилаючись на слова волонтера лікарні Олександри, Сови-Тимощенковой.

За словами волонтера дитині поставили діагноз респіраторний дистрес-синдром, недоношеність, дихальна недостатність 2 ступеня, перинатальне гіпоксично-геморагічно-ішемічне ураження ЦНС.

Ваші запитання можна задати за номером: (067) 562-20-44 — Саша. Карта Приватбанку: 5168 7427 1212 6501 (карта оформлена на ім'я Тимощенкова Олександра), при перекладі необхідно вказати призначення платежу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Просимо не засуджувати жінку, яка кинула дитину одного. Адже невідома її життєва ситуація. А життя дівчинки зараз в руках волонтерів і нас з вами.

Нагадаємо, що в Запоріжжі школярі будуть навчатися на роботах. А все завдяки програмі "Мобільний університет".

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні вводять великі штрафи батькам школярів, які регулярно прогулюють навчальні заняття.

Також портал Знай.иа писав, що в Запоріжжі школяр хотів задушити однокласницю, одні стояли і дивилися, інші - знімали на камеру.