Як відомо, найбільша частина комуналки це плата за опалення. Саме тому всі українці задаються питанням чи буде зниження ціни на тепло, і криворіжці не виняток.

Про це повідомляє інформаційний портал "krlife".

Іван Карий, начальник департаменту розвитку інфраструктури міста розповів, чи варто в цьому році чекати зниження ціни на тепло у Кривому Розі. Він зазначив, що згідно з українським законодавством, тарифи на тепло розраховують теплогенеруючі підприємства.

"Коли вони звернуться до нас, в міськвиконком, з відповідними розрахунками на зниження тарифів, ми з задоволенням, в рамках наших повноважень, розглянемо ці розрахунки і приймемо відповідне рішення", - розповів Іван Карий.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але також Карий зазначив, що на даний момент жодне теплогенеруюче підприємство з подібною заявою не зверталася. Але також розповів, що були звернення щодо підвищення вартості на тепло.

Нагадуємо, що вчора повідомлялося про те, що опалювальний сезон у Харкові почався: підключають до теплом школи, лікарні та інші соціальні об'єкти’об'єкти першої черги.

Як повідомляв раніше Знай.uа на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.uа писав про те, що хто залишиться без субсидій: у Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.