Дніпряни скаржаться на бабусю, яка завалила сміттям свою квартиру і вже взялася захаращувати під'їзд і двір будинку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі в Центральному районі по вулиці Менахем-Мендл Шнеерсона, 11 бабуся захламила сміттям під'їзд і двір. Місцеві жителі стверджують, через сміття у дворі і в будинку стоїть нестерпний сморід. При цьому, за словами деяких мешканців будинку, ця бабуся прямо під вікнами справляє свою потребу.


Вони вже неодноразово робили їй зауваження, але безрезультатно, вона не хоче навіть їх слухати. Мешканці будинку пішли вже на крайні заходи і самостійно вивезли сміття і спалили його там. Але через деякий час гори сміття знову з'являлися у під'їзді та у дворі.

Деякі власники квартир у цьому будинку здають своє житло, але через жахливий сморід надовго ніхто тут залишатися не хоче.

Бабушка в горах мусора в Днепре

Бабушка сидит возле подъезда в горах мусора... Днепр, кто-то что-то знает?

Geplaatst door Днепр, Украина op Dinsdag 15 oktober 2019

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що озеро і пляж на Дніпрі жителі самі перетворюють на смітник – сюди звозиться весь непотріб, скоро відпочивати просто буде ніде.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.