В Дніпрі водійці маршрутки так "сподобалося" питання про те, чи можна проїхати по пенсійному, що вона відразу ж дала по газам після чого загальмувала. У слідстві таких маніпуляція пасажирка впала і вдарилася головою.

Про це написала дніпрянка Лілія Мокренко у групі "Громадський транспорт Дніпра".

У Дніпрі водійці маршрутки №60 так сподобалося питання, чи можна їхати по пенсійному, що вона різко дала по газам, а потім по педалі гальма, щоб уникнути ДТП. Через це пасажирка полетіла вперед по салону і вдарилася головою об лобове скло.


При цьому ні слів співчуття, ні вибачень почути пенсіонерці не вдалося. Лише образи і звинувачення в тому, що пасажирка не трималася.

"Запитала її, чи можна по пенсійному проїхати, і тут почалося: "Досить вже, одні виходять, інші заходять". Хоча порожня маршрутка була". Різко зривається з місця, і тут же різко гальмує, попереду був автобус. Я ж лечу і вдаряюсь об лобове скло. А не можна було почекати 20 секунд, поки я сяду?", —обурилася пасажирка.

В кінці жінка написала: "Спасибі" за таке ставлення до пенсіонерів".

Нагадуємо, що на початку тижня у столиці переповнена маршрутка врізалася в стовп біля станції метро.

Як повідомляв портал Знай.uа , через надзвичайно великої кількості ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.