Олег Скрипка, лідер гурту "Воплі Відоплясова" візьме участь у головному інженерному шоу країни. Виконавець порадує всіх присутніх на Interpipe TechFest легендарними рок-хітами у виконанні єдиного в світі гурту музикантів-роботів.

Compressorhead — перший берлінський рок-гурт роботів, що грає у стилі heavy metal. Вони отримали всесвітнє визнання завдяки виконанню пісень AC/DC, Motorhead, Black Sabbath. Вони вже виступили на концертах та фестивалях в Австралії, Німеччині, США та в інших куточках світу. Цього року в української публіки буде можливість побачити і почути гурт, що є хедлайнером Interpipe TechFest.

Особливістю гурту є те, що чотирирукий барабанщик Stickboy, гітарист із 77 пальцями Fingers та інші, — грають на справжніх музичних інструментах. Виступ Compressorhead відбудеться 19 жовтня, відкриє спеціальний гість фестивалю — Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрипка буде амбасадором гуру, адже саме він інженер за освітою і в минулому розробляв космічну техніку на Науково Виробничному Об'єднанні "Квант" у Києві. Тому тема сучасних технології та робототехніка близькі для нього так само, як і музична творчість

Interpipe TechFest — головне інженерне шоу країни, яке відбудеться 19-20 жовтня у Дніпрі, в ПР "Лавина".

Нагадаємо, Microsoft оновила клавіатуру: все заради смайликів

Як повідомляв раніше Знай.ua, оновлення Windows 10 забороняє вимикати комп'ютер: що відбувається

Також Знай.ua писав про те, що власник Samsung Galaxy Fold показав новий недолік девайса: розсипається на очах