У Дніпрі в одному і парків міста відбувся справжній лицарський турнір, на який з'їхалися лицарі з різних куточків України.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 14 жовтня у День захисника України в дніпровському парку Глоби відбувся лицарський турнір. Тут зібралися лицарі з усієї України. Що цікаво, серед учасників є навіть дівчата, одна з них вперше змагалася з чоловіком.


Лицарський турнір йшов весь день. Учасники змагались у різних конкурсах і демонстрували свою відвагу і сміливість. Поєдинок між противниками триває всього хвилину, а потім визначався переможець.


Що цікаво, в цей вид спорту потрібні особливі навички і хороша фізична підготовка, адже не кожен зможе витримати на собі обладунки вагою 40 кілограмів. При цьому змагатися можуть тільки повнолітні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах