У лікарні імені Мечникова від ран помер 33-літній морський піхотинець В'ячеслва Курбак, про це стало відомо з офіційної фейсбук-сторінки 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, у складі якої воював герой.

Вночі 10 жовтня в Дніпро прибув військовий вертоліт з українським захисником, який мав важкі поранення. Його було доставлено у реанімаційний відділ обласної лікарні імені Мечникова.

Боєць отримав мінно-вибухове поранення у ході виконання бойового завдання в зоні ООС. Лікарі три доби боролися за життя морпіха, але травми виявилася занадто важкою. Вчора вранці, 11 жовтня, боєць, 33-річний В'ячеслав Кубрак пішов у засвіти.

Слова співчуття та пошани герою висловили побратими та користувачі мережі, українці, яким не байдужа доля наших захисників.

"Спочивай з Богом брат-морпіх...", написали у повідомленні побратими

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сьогодні не стало воїна.... нашого побратима... В наслідок отримання мінно-вибухового поранення 8 жовтня, під час...

Geplaatst door 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського op Vrijdag 11 oktober 2019

Як передавав Знай.ua, акція "Вибачте, що ми не здохли": крик душi героїв АТО прогримiв на всю Україну.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Дніпро терміново доставили тяжкопораненого бійця.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Одеса оплакує загиблого на Донбасі героя.