У Дніпрі серед міста озброєні чоловіки на "жигулях" грабували жінок.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo. Дніпро".

У Дніпрі двоє озброєних чоловіків відбирали у жінок на вулицях Дніпра золоті прикраси. Ця пригода сталася на вулиці Пушкіна.

Вкрадені прикраси

Правоохоронці розповіли, що двоє чоловіків зірвали з жінки золотий ланцюжок, сіли в автомобіль ВАЗ 2106 і зникли. У місті оголосили оперативний план "Перехоплення". Автомобіль зловмисників вдалося виявити на розі вулиці Уральської та Робочої, проте злочинці не реагували на накази поліцейського зупиниться і продовжували рух. Правоохоронцям вдалося зупинити машину зловмисників тільки на перехресті з вулицею Каверіна.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зловмисник

В кишені одного з затриманих були ювелірні прикраси, а в салоні транспортного засобу знайшлися кілька ланцюжків і кулон. Також в автомобілі виявили пістолет.

Пістолет

У поліції розповіли, що ці чоловіки, ймовірно, причетні ще до двох пограбувань, що сталися в той же день.

Нагадуємо, що в Одесі затримали злочинця, який крав з магазинів благодійні скриньки разом із зібраними грішми.

Як повідомляв портал Знай.uа , мати в Одеській області постраждала від рук рідної дочки

Також Знай.uа писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю і розстріляв з револьвера