У Дніпрі урочисто відкрили меморіал " винахіднику невидимих котлів".

Про це повідомляє інформаційний портал "Вибір".

В п'ятницю, 11 жовтня біля будівлі Дніпровської міської ради активісти ГО "Стоп корупції" урочисто відкрили меморіал пам’яті "тендерному королю" міста В’ячеславу Мішалову. Цей меморіал приурочили до третього "Дня народження" корупційних схем, які організував Мішалов.


Корупційні схеми Мішалова пов'язані з будуванням котлів на 400 кВт. Гроші виділили, а котлів так ніхто і не бачив. Але згідно з документами вони таки існують та продовжують працювати.

Металевий пам’ятник у чорно-білих кольорах встановили "геніальному винахіднику корупційно-нагрівальних технологій Вячеславу Мішалову, який сконструював перший у світі невидимий тепловий котел, який зігріває обіцянками політиків" (цитата з напису на меморіалі).

Варто відзначити, що загалом на проєкт виділили з міського бюджету 33 мільйони гривень.

Нагадаємо, що у Запоріжжі вирішили поставити пам'ятник загиблим українським воїнам. Поки ще не відомо, коли і де, але таке розпорядження вже надійшло від губернатора Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, активні громадяни міста Львів не перестають боротися з відгомонами комуністичного ладу і його символікою.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві невідомий зловмисник пошкодив меморіал воїнам, загиблим в Антитерористичній операції на Донбасі.