Маленьких дніпрян вчили, що робити під час пожежі і як боротися зі стихією.

Про це повідомляє Інформатор.

На жаль, не всі люди знають, що необхідно робити при НП. Якби люди буди навчені хоча б самому основному, тоді б можливо, кількість нещасних випадків під час надзвичайних події зменшилася.

У Дніпрі дітей вчили гасити пожежу


Тому необхідно навчатись цього з ранніх років, щоб знання відклалися у вашій голові надовго і ви точно знали, що необхідно робити в тій чи іншій ситуації. Вчора, Служба порятунку відвідала школу № 78 і поговорила з дітьми про правила поведінки при пожежі.

У Дніпрі дітей вчили гасити пожежу


Рятувальники розповіли малюкам, про правила використання електроприладів, навчили правильному поводженню з газом і відпрацювали евакуацію у випадках НП. Крім теорії рятувальники провели з малюками й практичні заняття. Вони продемонстрували всю техніку та прилади, які є в їх арсеналі, а також розповіли, хто які обов'язки виконує під час ліквідації пожежі.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У Дніпрі дітей вчили гасити пожежу

Нагадаємо, що справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури.

Як повідомляв Знай. ua, чого не знають психологи та батьки про жорстоке буллинге в школах.

Також Знай. ua писав, що киянам показали, чим годують дітей у школах.