Президент України пообіцяв дніпрянам реконструкцію аеропорту.

Гучна заява від глави держави пролунала 10 жовтня під час прес-марафону у столоці.

Місто-мільйонник нарешті отримає обіцяну реконтсрукцію летовища. Проте наразі термін роботи не оголошують. Президент заявив, що розуміє усю важливість ситуації і зробить все від нього можливе.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також на прес-марафоні підняли питання щодо Центрального мосту. Президент прокоментував поточну ситуацію, зазначивши, що хоче поспілкуватися з паном Філотовим для вирішення питання якості ремонту об'єкта.

Повідомляється, що тека документів щодо стану мосту, яку просив надати Зеленський, так і не опинилася у нього в руках. Мер міста Дніпра проігнорував це прохання.

Нагадаємо, що Філатов, готуйся до ревізії: Зеленський терміново їде у Дніпро, названа причина

Також "Знай.ua" писав, що на засіданні парламенту 10 вересня народні депутати приймають закон "Про особливу процедуру усунення президента України з поста (імпічмент)".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".