В мережі поширилася інформація про спалах гепатиту А у дніпровській школі № 139. На даний момент медики перевіряють цю інформацію.

Про це повідомляє департамент гуманітарної політики Дніпровського міської ради.

У четвер, 10 жовтня, у школу № 139 запланований виїзд фахівців ВСП "Дніпровський міський відділ лабораторних досліджень" для проведення епідеміологічного розслідування з відбором проб зовнішнього середовища.


В департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради просять батьків зберігати спокій. Після того, як фахівці проведуть всі необхідні дослідження громадськість буде поінформовано додатково.

Нагадаємо, рак - не вирок: львівський медик розповів про грандіозний прорив у лікуванні "чуми ХХІ століття".

Як повідомляв портал Знай.ua , дівчинки, яким випала доля народитися сіамськими близнюками, і за якими стежила вся Україна, померли ввечері в суботу, 5 жовтня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще