У Дніпрі відновлено будівництво об'їзної дороги. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник прем'єр-міністра Юрій Голик.

Голик також опублікував відео того, як ведуться роботи з будівництва цієї дороги.

«Раніше це був сумний довгобуд, кинутий «міцними господарниками» недобудованим. В результаті кілька років нормального в'їзду в Дніпро з боку Запоріжжя не було і всі їздили по «об'їзній об'їзній» - технічній дорозі, прокладеній в полях, яку кожної зими замітало. У минулому році ми добудували замість Укравтодору за 42 дня міст на в'їзді в Дніпро і розконсервували будівництво цієї дороги», - заявив він.

словами Голика, на даний момент найбільша проблема в розв'язці над аеропортівською, яка була розпочата і кинута, як і міст на трасі Дніпро - Запоріжжя. «Але поборемо і це», - підкреслив радник прем'єр-міністра.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомлялося, окружна дорога в Дніпрі не ремонтувалася кілька років, в бік Запоріжжя потік їхав по грунтовій дорозі через поле. У червні 2018 року Юрій Голик заявив, що міст на окружній зібраний, і повідомив про майбутнє укладання асфальту на під'їзди до мосту та розв'язку.

Раніше Юрій Голик заявив про встановлення рекорду з дорожніх ремонтних робіт в Україні - 130 кілометрів траси Запоріжжя-Маріуполь було капітально відремонтовано менш ніж за три місяці.

«З дня прийняття рішення в Офісі Президента про ремонт траси Запоріжжя-Маріуполь пройшло менше ніж три місяці. Раніше наміченого терміну 130 кілометрів траси вже готові»,- зазначив він.

Окружная Днепра. Заколдованный объект, с которым долгое время никто ничего не мог сделать. В прошлом году мы достроили мост на въезде в Днепр. За 42 дня. В этом году возобновили строительство самой трассы. Надо расколдовать до логического конца. #Не_Ной_А_Строй

Geplaatst door Юрий Голик op Dinsdag 8 oktober 2019