Кілька днів тому в Дніпрі відбулося просідання гуртожитку №2 "Дніпровської політехніки", через це всіх студентів екстрено евакуювали. Через швидкі збори деякі не встигли взяти з собою навіть найнеобхідніші речі.

Нещодавно місцева влада прийняли рішення, що складуть графік по якому студенти зможуть зайти в аварійний будинок і забрати все необхідне. Так як будівля знаходиться під загрозою обвалення в нього можуть входити лише кілька чоловік за раз.


Але голова надзвичайної комісії Олександр Шикуленко заявив, що студентам не дозволять входити в гуртожиток. Принаймні поки спеціальні служби не обстежують будинок і грунт навколо нього. Навіть незважаючи на те, що в останні дні зрушень не зафіксували, є ризик, що ситуація повториться.

Але протягом дванадцяти днів всі необхідні дослідження повинні бути зроблені і студентів впустять забрати свої речі.

Нагадаємо, що дніпровських студентів, які мешкали в аварійному гуртожитку впустять, щоб забрати свої особисті речі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, , що під будівлею другого гуртожитку НТУ "Дніпровська політехніка" в суботу, 5 жовтня обвалився асфальт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що місцеві влади Дніпра прийняли рішення надати матеріальну допомогу студентам, які проживали в просевшем гуртожитку.