У Дніпрі з'явилася нова автостоянка сумнівної якості.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра".

На проспекті Дмитра Яворницького, 105 вирішили оновити стару парковку. "Вдосконалювали" її лише тим, що нанеслии свіжу розмітку на частини смуги дорожнього руху. Там де була ще стара фарба, вирішили залишити як було.


Варто відзначити, що під час робіт на парковці стояв автомобіль, але робочих це ні крапельки не збентежило і вони намалювали лінію навколо нього.


Крім того, на даній стоянці ще не просохли калюжі, що залишилися після недавніх дощів. Місця, де на парковці стоїть вода просто вирішили пропустити.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб напоумити автохамов: "дякуй долі, що це місце не твоє".

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro.

Також "Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.