На Дніпропетровщині вандали зіпсували пам'ятник.

Про це повідомляє інформаційний портал "Кривий Ріг Life".

У Кривому Розі вандали перекинули догори дном пам'ятник гарматі, який встановлений на греблі КРЕСовского водосховища.

Невідомі відтягли її на найближчі тротуар і перевернули. Навіщо вони це зробили - невідомо. Є ймовірність, що зловмисники перебували під дією алкогольних напоїв.


Місцеві жителі розповіли, що подібне трапляється тут не вперше. Цю гармату вже неодноразово намагалися всіляко пошкодити або ж вкрасти.


Під час Другої світової війни на греблі КРЕС йшли криваві бої. Тоді загін під командуванням генерала Шурупова захопив дамбу в 1944 і врятував її від вибуху. На цьому самому місці і встановили пам'ятник гарматі.

Нагадаємо, що львівський депутат Ігор Дякович на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив, що на відомому в місті пам'ятника Степанові Бандері намалювали емблему Радянського Союзу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, , фотограф вирішив зняти на камеру скульптуру, яка розташована над мерією Одеси.

Також Знай.uа, писав про те, що в Вінниці поламали одну з лавок на вулиці Замостянській. Ці лавки, відзначають городяни, встановили у цьому році в рамках реконструкції.