На Дніпропетровщині жінка жорстоко розправилася з сусідом таким чином, помстившись за відключене світло.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Кривому Розі 25-річна місцева жителька у 2017 вбила лопатою свого сусіда. Труп чоловіка знайшли у лісі з явними ознаками насильницької смерті. Експертиза підтвердила, що смерть 29-річного чоловіка настала внаслідок численних ударів по голові.


Обвинуваченою у цій гучній справі стала сусідка загиблого. Правоохоронцям стало відомо, що сусіди посварилися через відключення потерпілим електричного кабелю, який самовільно підключений до квартири обвинуваченої.

В день конфлікту сусіди випадково зустрілися в лісопосадці на стежці. У них зав'язалася розмова, яка знову переросла у скандал, в результаті якого жінка схопила камінь і вдарила ним по голові своєму кривдникові. Після цього жінка завдала ще 6 ударів по голові лопатою. Все це бачив чоловік обвинуваченої, він і забрав з її рук лопату. Але було надто пізно, їх сусід був вже мертвий. Після цього вони разом скинули тіло сусіда в яму і присипали його землею.

Колегія Жовтневого районного суду Кривого Рогу призначила жінці покарання у вигляді позбавлення волі на дев'ять років.

Нагадаємо, що поплатився за заняття любов'ю з чужою жінкою: чоловік відсудив у коханця кругленьку суму - "Справа не в грошах"

Також портал писав, що справа Приватбанку Коломойський відсудив у Ахметова космічну суму

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знай.uа інформував, що вбивство під прикриттям пожежі? У справі "Токіо Стар" намітився несподіваний поворот