Сьогодні 8 жовтня, зранку о 10:39 на екстрену лінію "101" надійшло незвичне повідомлення. Зателелефонувати на гарячу лінію вирішив чоловік, щоб повідомити, що у Кам'янському, у покинутий льох впав дуже стильний козел.

За словами чоловіка, без сторонньої допомоги дістати тварину із кам'яної пастки було неможливо, тим паче це не міг зробити сам козел, який неабияк перелякався, потрапивши у пастку.

У пресслужбі ДСНС повідомляють, що рятувальники, які приїхали на місце події, справді знайшли "стилягу" Маркиза у закинутому підвалі. Тварина не розуміючи що трапилося кидалася на стіни пивниці та подавала гучні жалібні звуки. На щастя, рятувальникам вдалося звільнити злякану тварину з пастки.

Рятувальники розповідають, що діставали з пастки горе-хіпстера за допомогою дрючка-драбини та рятувальної мотузки.

Козел-стиляга не постраждав і був переданий вдячній господині, яка надто переймалася його здоров'ям. Наразі козлик цілий і неушкоджений знову скубе травичку на пасовищі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, хлопчика, який допоміг врятувати життя друга нагородили відзнакою "За врятоване життя" та подарували футбольний м'яч.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що протилежності притягуються: дика кішка подружилася з песиком.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що знавіснілий дніпрянин вистрибнув з четвертого поверху.