На Дніпропетровщині вже кілька днів шукають безвісти зниклого хлопчика. За зниклого обіцяють солідну винагороду в розмірі 100 тисяч гривень.

У місті Кам'янське без вісті пропав 14-річний Канівський Гершон. 5 жовтня хлопчик вийшов з дому і досі не з'являвся вдома і не виходив на зв'язок. Востаннє зниклого бачили в магазині "Аннушка" близько 19:50. Куди він попрямував потім - невідомо.

Головний рабин Кам'янського Льові Стамблер заявив, що той хто знайде хлопчика, отримає винагороду в розмірі 100 тисяч гривень.

Особливі прикмети: середньої статури, коротке чорне волосся. Хлопчик був одягнений у темно-синю кофту з зеленим коміром, спортивні штани, темні чоботи, на голові була кіпа.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Прохання, якщо ви бачили його на вулиці або ж знаєте про його місце знаходження негайно повідомте про це на лінію 102 або ж телефонами: 732-07-00, (098) 172-11-94 — ГО "Пошук зниклих дітей". Важлива будь-яка інформація про місцезнаходження хлопчика.

Нагадаємо, що Одесу сколихнуло зникнення відразу чотирьох дівчаток.

Як повідомляв портал Знай.ua , під Києвом в очеретах знайшли зниклого дитини.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові шукають жінку в чорному.