Дочка мера Дніпра, Катерина Філатова, вчергове похвалилася у соцмережах своїм активним способом життя. У соцмережі Інстаграм вона полюбляє хизуватися фотографіями з відпочинку та повсякденного життя. На цей раз Катерина вразила своїх підписувачів кадрами з французського ресторану.

Дочка мера Дніпра опублікувала фотографію з ресторану італійської кухні Loulou Restaurant – Musée des arts décoratifs, який розташований у Парижі. Дівчина замовила собі піцу на літньому майданчику і зробила селфі.

Також Катерина розмістила фотографії свого дефіле у вечірній суукні. Судячи з першого фото вона знаходиться у вбиральні, біля люстра, на другому - біля дерев'яних дверей.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фани Катерини у захваті від неї та її способу життя. У обговорюванях та коментарях до знімків запитання та схвальні вигуки:

"Позаду що відбувається", "І я сьогодні робила піцу-смачна !!!", "Ти класна", "Ну що за втіха", "Дуже красива!"

Батько жодним чином не коментував чергову порцію фото своєї доні, і не відосо, чи в такому ж він захваті від її пригод, як її фанати.

За даними Знай.ua, Філатов розповів, що зробить з "убитими" маршрутками в Дніпрі.

Як передавав Знай.ua, діти зацькували однокласницю через боротьбу проти сміття, справа дійшла до прем'єр-міністра

Крім того, Знай.ua писав про те, донька скандального Добкіна змусить українців кинути пити.