Тепер дніпряни можуть пройти цілий ряд обстежень абсолютно безкоштовно.

Про це повідомили на сайті міськради.

У суботу, 5 жовтня в Дніпрі пройде фестиваль, присвячений здоровому способу життя Be Healthy. Цей фестиваль пройде на Набережній Перемоги з 9 до 20-00.

Мета фестивалю - сформувати у дніпрян позитивне ставлення до здорового способу життя. Привчання дніпрян до здорового харчування, спорту і грамотному підходу до свого здоров'я. І найголовніше - це показати, що здоровим бути модно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також на фестивалі можна отримати безкоштовну консультацію від експертів у сфері здоров'я, спорту, краси. Також на фестивалі буде представлено декілька локацій, де можна пройти ряд фізіологічних обстежень. Можна перевірити зір, протестувати родимки, а також сумісноість шкіри з косметологічними засобами.

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах