У Дніпрі молодик спробував винести повз касу продукти з супермаркету, але успіхом ця афера не увінчалася.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі, 3 жовтня молодий хлопець спробував пограбувати супермаркет "АТБ", але під приціл злодія потрапили не гроші в касі, а самі продукти в магазині. Так, хлопець спробував поцупити дві банки червоної ікри і упаковку вершкового масла.

Довести свою операцію до кінця злодюжці так і не вдалося, охоронці помітили підозрілого хлопця і затримали його, а на місце події викликали наряд патрульної поліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Правоохоронці дізналися, що хлопець скористався тим, що нікого не було поблизу і сховав дві банки ікри і пачку масла. Але він напевно забув про те, що по всьому магазину розставлені камери і охоронці все це бачать.

Загальна сума награбованого склала близько 530 гривень. Правоохоронці крадія доставили у відділення. Зараз з'ясовуються всі деталі та обставини події.

Нагадаємо, люди, які живуть на морському узбережжі відрізняються кращим психічним здоров'ям.

Як повідомляв Знай.uа днями Кабмін оприлюднив стандарти доступності до публічних послуг.

Знай.uа писав, що у Києві 25-річний студент став жертвою збройного нападу.