В аеропорту Дніпра змінилися ціни: компанія МАУ вирішила ввести знижку в розмірі 15 доларів на квитки. Про це повідомили в прес-службі МАУ.

Як стало відомо, тепер в країни Європи можна полетіти дешевше з аеропортів, розташованих у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франківську та Чернівцях.

Скористатися знижкою зможуть ті, у кого є промо-код SCMG83BF, з 1 листопада до 15 грудня цього року, і тільки пасажири рейсів економ-класу з багажем. Використовувати код потрібно до 30 жовтня.

Нагадаємо, що Харків наблизиться до Європи: з жовтня перша столиця отримає ряд нових авіарейсів.

Як повідомляв портал Знай.іа з-за збільшення кількості пернатих поблизу аеропорту літаки, що йдуть на посадку або злітають, все частіше стикаються з птахами.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.іа писав про те, що авіакомпанія Turkish Airlines анонсувала зниження вартості перельотів між Харковом і Стамбулом.