Дніпровська спортсменка завоювала срібну медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Стрибунка у висоту з Дніпра Ярослава Магучих отримала срібну медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики. Це перший турнір молодої спортсменки на дорослому рівні, і відразу ж вона продемонструвала запаморочливі результати.


18-річна дніпрянка на чемпіонаті двічі покращувала свої показники, і сама ж била свій рекорд. Зрештою Ярослава Магучих зупинилася на висоті 2,04 метра. Саме цей показник став новим світовим рекордом для спортсменок віком до 20 років. Що цікаво, до цього досягнення було на позначці 2,01 метра, і воно трималося з 80-х років минулого століття.


Також варто відзначити, що роком раніше дніпровська спортсменка Ярослава Магучих виграла Юнацьку Олімпіаду. А, 2019 рік приніс їй перемогу на Чемпіонаті Європи (U-20).

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Ястремська вирішила замінити тренера.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна філософськи поставилася до поразки в Ухані.

Як раніше писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.