У Дніпрі загубилися відразу троє дітей. Малюків хотіли просто піти пограти, але зайшли занадто далеко і вже не змогли знайти дорогу назад.

Про це повідомляє Інформатор.

В поліцію Дніпра надійшов дзвінок про те що чоловік знайшов на вулиці двох загублених дітей. На місце події приїхав наряд поліції. Хлопчики 7 та 8 років розповіли, що мама відпустила їх погратися на дитячому майданчику, але вони вирішили прогулятися трошки далі і загубилися. На щастя, екіпаж виявив неподалік маму малюків. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з матір'ю діточок.

В цей же день у Дніпрі, але через годину на лінію 102 знову надійшов дзвінок про загублену дитину. Жінка розповіла, що загубила свого онука, коли вони гуляли в парку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На місце події прибув наряд поліції. Правоохоронці з'ясували, що жінка трохи відволіклася, коли гуляла з дитиною в результаті чого загубила його.

На щастя, на прилеглій території виявили схожого за описом малюка. Дитину передали бабусі. У свою чергу правоохоронці провели бесіду з громадянкою.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.ua , у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілася одна з приміщень.

Знай.ua писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.