На Дніпропетровщині водій мартшутки відмовився везти бійця АТО.

Про це написав Іван Мірошник у спільноті в Facebook "Подслушано|Новомосковськ (Україна) VER 2.0".

Небайдужий городянин написав у соціальній мережі, як водій маршрутного таксі, яке слідує по маршруту Черкаське – Дніпро відмовився підвозити ветерана АТО.

"Сьогодні 28.09 на маршруті Черкаське-Дніпро водій відмовився перевозити учасників війни на Донбасі, скажіть за що вони воюють???13 тис. смертей за те що б ця істота заробляла понад доходи перевозячи людей стоячи", - написав Іван Мірошник.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Користувачі мережі почали коментувати цей пост, шукати, хто правий, а хто винен. Але на подив, думки користувачів розійшлися.

"Водій платить податок пенсійний, військовий збір заправляють маршрутку за свої гроші і ще вас розвелося військових та пенсіонерів у водія зарплата разів в 5 менше ніж у військового і взагалі військові офігіли на таксі на горілку є, а на проїзд 10 грн немає", - написала в коментарях Оля Самохіна.

"Українці один одного не підтримують, хоч ти солдат герой, але має гроші заплатити, ти не заплатиш, навіть якщо будеш знати що водій останній х*й без солі доїдає, будь ти водій з хорошим заробітком і купою вільних місць. Пи*дять нас з усіх сторін, і будуть пі*дить поки ми не навчимося поважати і підтримувати своїх же земляків у себе ж на батьківщині,"- прокоментував Сергій Власенко.

Нагадаємо, львів'янка трохи не заплатила життям за проїзд: з маршрутки під колеса легковика.

Також портал "Знай.uа" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Чоловік за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що в дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину.