У Кривому Розі український політик Юрій Корявченков, більше відомий широкому загалу як "Юзік", представив місту нового начальника міської поліції Сегрія Лукашова, який раніше обіймав аналогічну посаду в Кам'янському Дніпропетровської області.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Представляти нового начальника поліції в Кривий Ріг прибув начальник ГУ НП в Дніпропетровській області Володимир Огурченко. Його супроводжува, зокрема, керівник прес-служби (відділу зв'язків зі ЗМІ та громадськістю) Ганна Старчевська.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Лукашов родом із Луганщини. Повідомляється, що раніше обіймав посаду начальникв Кам'янського міського відділу поліції на Дніпропетровщині.

Нагадаємо, що народні депутати президентської партії "Слуга народу" Микита Потураєв та Єгор Чернєв були призначені очільниками українських делегацій в Парламентських асамблеях ОБСЄ та НАТО. За відповідне рішення проголосували депутати Верховної Ради.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нарешті стало відомо, кого саме Зеленський призначив головою Вінницької ОДА. Незважаючи на чутки щодо інших кандидатів, новим губернатором області став Валдислав Скальський.

Як повідомляв Знай.ua, депутатам від "Слуги народу" влаштували розніс за провалений 19 вересня законопроект про прослуховування і обшуки народних обранців.