Поліція Дніпра затримала чоловіка, який перевищив швидкість на авто. Пізніше виявилось, що номера кузова машини не відповідають номеру реєстрації.

За іронією долі правопорушником виявився місцевий блогер Віталій Санжаков, відомий під ніком Vitos.

Блогера зупинили неподалік від перетину проспектів Хмельницького і Пилипа Орлика. Повідомляєтья, що горе-водій подолав досить великий шматок маршруту перш ніж правоохоронці його наздогнали.

У блогера знайшли газовий балончик, заборонений для використання цивільним особам.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Віталій Санжаков відомий у Дніпрі тим, що відстоює права водіїв, знімаючи на відео правопорушення поліції. На момент затримки він раптово поскаржився на погане самопочуття і був госпіталізований. Медики поки небагатослівні.

Нагадаємо, що біг, як заєць: у Києві пішохід став причиною жахливої ДТП з фурою

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Також портал Знай.uа писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.