У Дніпрі жінка наздоганяла трамвай і померла.

Мотрошна трагедія сталася на вулиці Романа Шухевича у Чечелівському районі Дніпра на зупинці громадського транспорту. Свідки події розповідають, що одеситка намагалася наздогнати громадський транспорт, який їхав за маршрутом №5.

На місце події викликали швидку допомогу, але медики тільки констатували смерть жінки. На голові в неї знайшли сліди травми - ймовірно, вони з'явилися після того, як жінка впала.

Нагадаємо, що 25 вересня, о 9:30 ранку на проспекті Червоної Калини у Львові, який , до речі входить в топ найнебезпечніших вулиць для пішоходів міста, сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала людина. Прес-служба головного управління Національної поліції у Львівській області повідомляє про аварію, в якій постраждав чоловік внаслідок наїзду на нього міського трамваю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові на проспекті Гагаріна легковик впав у яму, викопану комунальниками

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі міський транспорт тимчасово буде працювати по зміненому графіку.